Grootse dromen

Blog

Webinars op 2 & 4 januari!

Steeds vaker hebben prikkelgevoelige kinderen het moeilijk in onze prikkelrijke wereld! Van baby tot peuter of puber, ze raken sneller uit balans of overprikkeld. Voor mij als kinderslaap coach is het een missie om juist die gevoelige kleintjes te helpen om lekker te kunnen slapen. Want je kunt je voorstellen dat slapen extra moeizaam gaat als je overprikkeld bent. Maar, hoe werkt dat slapen voor kleintjes nu eigenlijk? En wat kun je doen om je gevoelige kind te helpen om lekker te gaan slapen? Dit en nog veel meer in mijn gratis Webinar op 2 & 4 januari 2023.

Je kunt het Webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Hopelijk tot dan!

Meer lezen?

Webinars op 2 & 4 januari!

Steeds vaker hebben prikkelgevoelige kinderen het moeilijk in onze prikkelrijke wereld! Van baby tot peuter of puber, ze raken sneller...

Lees verder

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!