Grootse dromen

Over mij

Hoi! Wat fijn dat je mijn website gevonden hebt!

Ik ben Marinka, gecertificeerd kinderslaap coach, gespecialiseerd in hoog sensitieve kinderen, HSK. Wie ik ben in een notendop: 

Wie ben ik?

Mijn naam is Marinka Huijser (35), verloofd en moeder van 2 prachtige dochters, Hanne (2019) & Philou (2021). Toen ik voor het eerst moeder werd van Hanne, had ik nooit gedacht dat er baby’s waren die, om wat voor redenen dan ook, niet makkelijk zelf konden slapen. Want, alle baby’s slapen toch ‘als een baby’? We hadden een meisje dat constant gespannen en onrustig was, veel huilde en overdag amper sliep. De zoektocht begon, het lezen van honderden artikelen en forums op internet, van het kastje naar de muur gestuurd worden bij verschillende zorgverleners. Van een roze wolk was geen sprake helaas. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in een ziekenhuis opname waar naar boven kwam dat zij erg zware verborgen reflux had. Eindelijk, een antwoord. Maar van lekker slapen was geen sprake meer. Het heeft veel tijd en geduld gekost om haar weer lekker te laten slapen. Dat moet anders kunnen! 

Droomritmemethode

Na jaren in de hospitality & evenementen sector gewerkt te hebben, ben ik ten tijde van de COVID-19 crisis gaan nadenken wat ik nu echt wilde. Wat maakt mij gelukkig en hoe combineer ik dit samen met mijn gezin. Als ervaringsdeskundige die alle boeken van Stephanie Molenaar heeft verslonden, kwam ik terecht bij haar opleiding tot kinderslaapcoach en onrustdeskundige. De opleiding draait om de Droomritmemethode©; een methodiek die eerst inzoomt op de oorzaak van slecht slapen om vervolgens de slaapaanpak te bepalen. Pas dan creëer je een duurzame slaapbasis specifiek voor jouw kindje, wat zorgt voor meer (slaap)rust en regelmaat. Deze holistische aanpak heeft een slagingspercentage van 95%! 

Slaapcoach

Daarnaast ben ik me steeds meer gaan verdiepen in hoog sensitiviteit. Een opleiding tot HSK coach gaf me veel kennis en tools maar ook inzichten om mijn man & dochter beter te begrijpen. Persoonlijk vielen er veel puzzelstukjes op z’n plek, immers is slapen voor een kleintje ook veel moeilijker wanneer je prikkels veel intenser ervaart. Daarom heb ik ervoor gekozen om deze twee dingen met elkaar te combineren, als slaapcoach gespecialiseerd in HSK. 

Ik help jou graag om jouw kleintje ook, zonder traantjes, lekker te laten slapen en weer grootse dromen te hebben. Stuur me gerust een bericht als je vragen hebt. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan! 

Liefs, Marinka

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!