Grootse dromen

Samenwerkingen

Vanuit mijn eigen ervaringen en tijdens mijn opleidingen, ben ik een aantal mensen tegengekomen die ik iedereen gun om te leren kennen! Ik deel ze daarom graag met je:

NatuurVitaal - Marian Witte

Marian is natuurgeneeskundige, voedingskundige, coach, orthomoleculair therapeut en darmflora therapeut in de praktijk NatuurVitaal. Ze is een enthousiast, resultaatgericht mens en werkt met veel passie aan het verbeteren van de gezondheid van haar cliënten.

Marian heeft een eigen praktijk in Maarssen (regio Utrecht)

Kijk voor meer informatie op www.natuurvitaal.nl

Praktijk Eigentijdse kinderen - Juliska Bacher

Juliska Bacher is de drijvende kracht achter Praktijk Eigentijdse Kinderen en Eigentijdse Kinderen Coaching. Dankzij haar jarenlange ervaring als trainer en haar helderheid, passie, kennis en praktische invalshoek informeert en inspireert ze zowel ouders als professionals met inzichten en tools, die helpen om gevoelige kinderen meer in hun kracht te staan. Daarnaast is zij een zeer invoelende en creatieve coach, die sensitieve kinderen in contact brengt met hun zelfvertrouwen en talenten.

Aangezien kinderen ook de nog niet geheelde stukken van hun ouders spiegelen, werkt Juliska eveneens veel met de ouders. Hoe meer zelfinzicht zij hebben en hoe meer zelfacceptatie, -liefde en -compassie zij ervaren, hoe makkelijker ze er voor hun kinderen kunnen zijn.  
Juliska geeft coaching aan kinderen, trainingen voor ouders & professionals en verzorgt ook studiedagen op bijvoorbeeld scholen & KDV.

Meer info op www.eigentijdsekinderen.nl

 

De geboortespecialist/Geboortetrauma therapeut -Brun Kuipers

Brun Kuipers is eigenaar van De Geboortespecialist. Ze is opgeleid tot klinisch gezondheids- en verplegingswetenschapper en werkt als geboortetrauma therapeut, zobevalik coach, auteur, docent  en wetenschapper.

Zeker als de start niet ging als je gehoopt had, kun je als moeder wel eens wat hulp gebruiken. Brun begeleid (aanstaande) moeders en hun gezin bij (het voorkomen van) problemen waar zij mee te maken krijgen rondom de geboorte van hun kindje(s). Samen met het traumagerichte team richten zij zich op de gezondheid van moeders en hun functioneren in het dagelijkse leven. Daarnaast doet zij continu onderzoek naar de effecten van de geboortetrauma therapie en de traumapreventie. 

Neem contact op met een deskundig opgeleide Geboortetrauma Consulent of Therapeut wanneer je ontevredenheid ervaart over de geboorte en/of symptomen van een geboortetrauma hebt via www.degeboortespecialist.nl.

Blossom with joy - jolien van 't hoog

Jolien is aromatherapeut en zet haar kennis met veel enthousiasme in om zowel volwassenen als kinderen en baby’s te ondersteunen met etherische oliën. Deze zijn 100% natuurlijk en zijn mits deskundig ingezet, bij uitstek geschikt voor kindjes.

Als moeder van 2 hoogsensitieve kleintjes weet ze ook uit eigen ervaring hoeveel baat je kindje bij deze oliën kan hebben. Ter ondersteuning van een goede nachtrust, maar ook bij dagelijkse uitdagingen die gevoelige kindjes tegenkomen. Bijvoorbeeld overprikkeling, heftige emoties, spannende situaties of (te) snel afgeleid zijn.

Ze adviseert je graag welke oliën speciaal geschikt zijn voor jouw kindje en helpt je met veel plezier persoonlijk op weg. Stuur Jolien een berichtje via tel. 0628764992, of volg haar op instagram voor tips & tricks: instagram.com/blossom.with.joy

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!